Kombi Temin & Montaj

Kombiler konforlu kullanım sağlamaları sebebiyle çok fazla ilgi görmektedir. Yeni bir kombi alındığında kombi montajı sürecinin üretici firma ile gaz dağıtım şirketinin şartnamelerine uygun olarak yapılması gerekmektedir. Montajın uygun olması, hem kombinin doğru kullanımı hem de kullanıcıların güvenliği açısından önem arz etmektedir. Kombi montajı işlemlerinin kısa süre içinde yapılması gerekmektedir. Özellikle kış mevsiminde bozulan kombilerin değişiminin insanların soğuktan olumsuz etkilenmeden yapılması önem arz etmektedir. Kombi montaj işlemlerinden sonra üretici olan firmaların garanti sürecini başlatmaları için gaz dağıtım şirketinin onayı gerekmektedir. Bu süreçte palgaz yetkili olan firmamızı tercih ederek işlemlerinizin daha hızlı olmasını sağlayabilirsiniz.

Firmamız kombi montajı konusunda uzman mühendisler ve başarılı bir ekip ile hizmet vermektedir. En uygun kombi montajı projesi oluşturulur ve gerekli işlemler yapılır.

Doğalgaz şartnamesinde yapılan güncel değişiklikleri yakından takip eden ve Gebze çevresinde kombi montajı hizmetini sertifikalı olarak sunan Kare Proses tarafından yapılan montaj işlemlerinde, işlemden sonra herhangi bir sorun yaşamazsınız.

PALGAZ YETKİ BELGEMİZ




Adres & İletişim Bilgilerimiz

Kare Proses Enerji Mühendislik ve Endüstiyel 
Tesisat Sist. San. Tic. Ltd. Şti.

İnönü Mah. Gençlik Cd. No:114/B 
41400 Gebze/KOCAELİ

+90 262 655 00 98

+90 541 977 05 03

Diğer Web Adreslerimiz;